Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Oók in HAP Waspik...

Naast huisartsgeneeskundige zorg biedt onze praktijk ook mogelijkheden voor andere ondersteunende disciplines

 

Voor voetproblematiek kunt u naar Podotherapiepraktijk van der Eerden. U kunt er terecht voor bijvoorbeeld het aanmeten van steunzolen, voetbehandeling bij suikerziekte of kortdurende behandeling van voet- of teenklachten. Een machtiging of verwijsbrief is via de huisarts verkrijgbaar. De podotherapeuten zijn aanwezig op woensdagochtend. Een afspraak maken kan via telefoonnummer 0416-530259 of zie voor meer informatie de website (klik op bovenstaande link).

 

Voor problemen van logopedische aard kunt u een afspraak maken bij Logopediepraktijk Manon Kimenai. Soms adviseert het consultatiebureau, school, de medisch specialist of de huisarts om ondersteuning of begeleiding te zoeken bij een logopedist. U kunt dan contact opnemen met deze logopediste en dan zal gekeken worden of er gepaste hulp geboden kan worden. Deze behandeling is vrij toegankelijk, er zal in het algemeen geen verwijsbrief of machtiging nodig zijn. Een medewerker van Logopediepraktijk Manon Kimenai is op vrijdagochtend en -middag aanwezig in de praktijk. Een afspraak kunt u maken via telefoonnummer 06-20313667 of zie voor meer informatie de website (klik op bovenstaande link). Een flyer download u hier: Flyer logopedie.

 

Ook voor voedingsadviezen en andere aanverwante dietitiekzaken kunt u terecht in Huisartsenpraktijk Waspik en wel bij dietiste Manon van Alphen van De Voedietist. Veelal is een machtiging nodig voor een dietiste, informeer hiernaar bij de assistente of huisarts, of bij de dietiste. De dietiste is om-de-week op dinsdag aanwezig, een afspraak is te maken via telefoonnummer 06-36469236. Voor meer informatie kunt op bovenstaande link klikken, u komt dan op de website.

 

Bent u zwanger dan kunt u, als u in Waspik woont, naar de verloskundigepraktijk voor Waalwijk en Waspik gaan. Nuvola zal vanaf januari 2018 ook trachten mogelijkheid te bieden om het verloskundigenspreekuur in De Wissel in Waspik te bezoeken. Voor aanmelding bij de verloskundige kunt u bellen met 0416-341220 of de website bezoeken via de link (klik op het woord Nuvola).

 

Sinds kort zijn ook ergotherapeuten van Ergo Vitaal werkzaam in Waspik. Wanneer u te maken krijgt met lichamelijke of geestelijke beperkingen staat u voor de uitdaging om te gaan ontdekken wat daarin de mogelijkheden zijn. Ergo Vitaal kan u daarbij helpen. Voor het vergroten van uw kwaliteit van leven kunt u contact opnemen met Ergo Vitaal via telefoonnummer 06-48565903 of e-mail info@ergo-vitaal.nl. Voor meer informatie kunt u op de bovenstaande link klikken. 

 

U kunt zelf een afspraak maken met de betreffende praktijk, dit gaat niet via onze assistentes. Als u een afspraak heeft met een behandelaar hoeft u zich niet te melden aan onze balie maar kunt u direct plaats nemen in de wachtkamer. Uw behandelaar zal u dan daar komen ophalen.