Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Spreekuur

Op maandag en vrijdag zijn in het algemeen alledrie de dokters aanwezig. Dokter Lagerwerf werkt niet op dinsdag, dokter Vermeer niet op woensdag en dokter Kiemeneij niet op donderdag.

Dokters Lagerwerf en dr Kiemeneij hebben spreekuur in de ochtend van 8:00hr tot 10:30hr en in de middag van 14:00hr tot 16:00hr. Dokter Vermeer heeft spreekuur van 8:00hr tot 11:30hr en van 15:30hr tot 16:30hr.

De assistentes kunnen beperkt vooraf spreekuurplaatsen invullen, verder worden zoveel mogelijk spreekuurplaatsen op de dag zelf ingepland. U kunt hiervoor de gehele dag bellen. Als er dezelfde dag een plaats vrij is op het spreekuur, kunt daar dan ook vanzelfsprekend voor ingepland worden. Het kan zijn dat er die dag geen spreekuurplaatsen meer beschikbaar zijn, de assistente zal u dan (op basis van de urgentie van uw klacht) een afspraak op een passend ander moment aanbieden.

Voor een consult op het spreekuur wordt normaal 10 minuten gereserveerd. Denkt u meer tijd nodig te hebben (bijvoorbeeld als u meerdere dingen wilt bespreken of als u een langer gesprek met de dokter wilt), geef dat dan a.u.b . door aan de assistente. Eén consult is bedoeld voor één zorgvraag. Vanzelfsprekend kunnen, om u goed van dienst te kunnen zijn, ook in een dubbel consult niet meerdere grote klachten behandeld worden. Het verzoek is dit wat te verdelen.

Mocht u verhinderd zijn om op uw afspraak te verschijnen, laat ons dit dan tijdig weten, de assistente kan dan mogelijk een nieuwe afspraak met u maken en uw plaats kan dan ingevuld worden voor een andere patient. Zie hieromtrent ook de opmerking onderaan.

We proberen tweemaal per week in de ochtend, op maandag en vrijdag, een vijf-minuten-spreekuur te verzorgen. Dit spreekuur is bedoeld voor één korte/kleine zorgvraag. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld een vlekje of uitslag bekijken of aan even in de keel of het oor kijken. De assistente bepaalt of een zorgvraag ingedeeld kan worden op het vijf-minuten-spreekuur of niet.

 

De assistente zal u vragen naar uw reden van komst zodat zij

  • zonodig extra tijd kan reserveren (bijv. voor chirurgische ingreepjes, langere gesprekken en bij meerdere klachten tegelijk)
  • u telefonisch een (zelfzorg)advies kan geven (de assistentes zijn geschoold om hierin een goed advies te kunnen geven) of zelf kan helpen (bijv. voor het verwijderen van hechtingen of meten van de bloedsuiker)
  • u kan verwijzen naar het spreekuur van de praktijkondersteuner.

 

Mocht u verhinderd zijn voor een afspraak, meldt u zich dan tijdig af bij de assistente. Mocht u niet verschijnen op een afspraak en u zich niet tijdig afgemeld hebben dat zien wij ons genoodzaakt het consult bij u in rekening te brengen. Hiertoe krijgt u dan een factuur thuis gestuurd welke u niet voor vergoeding kunt indienen bij uw zorgverzekeraar.